etichete ETICHETE etichete

Ce inseamna un sistem de imprimare etichete autocolante

etichete autocolante

Descriere componente
etichete
    1. Alegerea consumabilelor
Dimensiunea etichetelor se alege in functie de cateva criterii: dimensiunea textului si numarul de caractere ce trebuie introduse, tipul si dimensiunea codului de bare, dimensiunea ambalajului pe care se va aplica eticheta.
Apasati pe imagine pentru a vizita pagina de etichete.
imprimante
    2. Alegerea imprimantei
Tipul de imprimanta ce urmeaza a fi achizitionat trebuie sa corespunda necesitatilor existente si previziunilor in ceea ce priveste volumul si dimensiunile etichetelor. Va recomandam achizitia unui model de imprimanta cu soft de imprimare inclus, acestea fiind de regula facute pentru a fi foarte usor de folosit de catre utilizator.
Apasati pe imagine pentru a vizita pagina de imprimante.
coduri
    3. Realizare design
Cu ajutorul softului de imprimare puteti realiza designul preferat pentru etichetele dumneavoastra, ce poate cuprinde text, cod de bare si simboluri grafice, in limita rezolutiei imprimantei. Fiecare design poate fi salvat astfel ca nu veti fi nevoiti sa il refaceti.
roluitoare
    4. Roluire
Functia de rulare a etichetelor dupa ce acestea au fost tiparite poate fi preluata de roluitor. Utilitatea lui se justifica in masura in care volumul de imprimare este crescut sau daca doriti sa utilizati pentru aplicarea etichetelor pe produse un aplicator manual. Sistemul inteligent de detectie a vitezei cu care tipareste imprimanta permite autoreglarea vitezei de operare a roluitorului, ceea ce elimina situatiile neplacute de rupere a benzii ce se ruleaza sau uzura excesiva a motorului de actionare datorita opririlor repetate. Echipamentul este dotat cu un senzor acustic care se declanseaza cand apre o eroare de functionare: terminarea rolei, ruperea benzii...
Apasati pe imagine pentru a vizita pagina de roluitoare.
etichete
    5. Role
Roluitorul are posibilitatea de a realiza role de diametru mare sau mic - daca se doreste utilizarea unui aplicator manual pentru aplicarea acestora pe produs.

aplicatoare
    6. Aplicare
Dupa realizarea rolelor aveti posibilitatea utilizarii unui aplicator manual pentru usurarea procesului de aplicare a etichetelor pe produs.
AVANTAJELE UTILIZARII UNUI APLICATOR:
* reducerea timpului necesar aplicarii etichetelor, consecinta a faptului ca operatorul are intotdeauna o mana libera pentru a putea manipula produsul. Astfel, nu mai este necesara dezlipirea manuala a etichetelor de pe banda, dezlipire care ingreuneaza procesul de etichetare.
* reducerea numarului de persoane ce trebuie sa realizeze etichetarea, prin cresterea randamentului operatorului

Apasati pe imagine pentru a vizita pagina de aplicatoare.


www. CODURIDEBARE .com www. ULTRAFACTOR .ro www. RIBOANE .ro
Cautati o solutie pentru a va imprima singuri etichetele, apasati AICI *** Vreti sa stiti cum trebuie sa procedati pentru a obtine coduri de bare de producator/importator, apasati AICI
UP                                            CONTACT    IMPRIMATE     TEXTILE     RIBOANE     IMPRIMANTE